TechnoLab Westland

TechnoLab Westland is een initiatief van het ISW Hoogeland. Hiermee stelt het ISW mensen uit omstreken in de gelegenheid om gebruik te maken van nieuwe Technologieën zoals 3D printing en Lasersnijden. Naast dat u vrij gebruik kunt maken van onze geavanceerde apparaten zal het TechnoLab Westland u ook cursussen en projecten aanbieden. TechnoLab Westland wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • Loswal de Bonnen
  • Innovatie Fonds Rabobank
  • Fonds Westland
  • Lely
TechnoLab Westland
Workshops en projecten

Workshops en projecten

Het TechnoLab Westland is elke maand twee woensdagavonden geopend. Tijdens deze avonden worden er workshops op verschillende vakgebieden aangeboden. Hier leert u onder andere te tekenen in programma's zoals Solid Edge en Sketch-up. Ook kunt u zich inschrijven voor een workshop arduino ,Thinkercat, 3D printing en Lasersnijden. Deze workshops zullen gedurende het jaar worden aangeboden en zullen variëren in beginnend en gevorderd. Ook kunt u er voor kiezen om zelfstandig aan de slag te gaan in onze werkplaats. 

Avonden en Tijden

Vanaf woensdag 6 september zal TechnoLab voor het eerst in schooljaar 2016 - 2017 haar deuren openen. Deze avond zal starten vanaf 18.00 en eindigen om 22.00. Voor meer informatie kunt u kijken op www.technolabwestland.nl of neem contact op via technolabwestland@isw.info.

Avonden en Tijden