Cambridge Engels

ISW Hoogeland

Vind jij Engels een leuke taal? Kan jij wel een uitdaging gebruiken en heb je zin om meer uit jezelf te halen? Dan is Cambridge Engels misschien wel wat voor jou! Je kunt hiervoor kiezen op ISW Hoogeland.

Maar wat houdt het eigenlijk allemaal in?

Cambridge Engels is voor leerlingen met een havo- en vwo-niveau en is een vervanging voor regulier Engels. Tijdens deze lessen ga je aan de slag met alle vaardigheden die je nodig hebt om een taal goed te leren. Bij Cambridge Engels werk je uit een boek, maar leer je alles ook echt te gebruiken tijdens de leuke groepsprojecten. Je hebt ook in de onderbouw iets meer Engelse lessen en andere leuke activiteiten. Op deze manier ben je sneller op een hoger niveau.

Natuurlijk gaan we ook naar Engeland! Dan kan je alles wat je geleerd hebt in de praktijk brengen. Ook horen er bij het Cambridge programma certificaten van de British Council. Deze zijn wereldwijd erkend! Wat betekent dat iedereen op de hele wereld weet wat jouw niveau is!

Voordat je start met Cambridge, kan je al een Cambridge lesje ervaren. En natuurlijk een echte Engelse high tea! Daarna doen we een toelatingstoets. Geen zorgen! Je hoeft niets te leren, we kijken naar je taalgevoel en motivatie.

Aanmelden

Je kan je aanmelden via het reguliere aanmeldingsformulier. Je ontvangt vervolgens een brief voor de toelatingsmiddag. Kom naar de open dag voor meer informatie of neem contact op met de school.  

Kosten

Deze is vooral belangrijk voor ouders. Aan het Cambridge programma zijn jaarlijks extra kosten verbonden. Dat geldt natuurlijk ook voor de reis naar Engeland of voor de examens bij de British Council.