Foto-expositie op ISW Hoogeland

 | Foto-expositie op ISW Hoogeland | Het laatste nieuws | Nieuws | Over onze school
Gepubliceerd op: 08 april 2021

Via de workshop smartphonefotografie van Zoomt In hebben 5vwo klassen voor het vak CKV de afgelopen acht weken diverse lessen gevolgd. Daarin zijn verschillende onderwerpen binnen de fotografie aan bod gekomen: compositie, licht, beweging, zwart/wit kleur, landschap en conceptfotografie.
De leerlingen hebben kennisgemaakt met de verschillende technieken/toepassingen die binnen de smartphonefotografie mogelijk zijn, zoals ISO, sluitertijd, scherptediepte en nabewerking.

Op dinsdag 13 april wordt om 16.00 uur een expositie geopend waarin een kleine selectie foto's, met daarbij een korte toelichting, uit dit traject te zien is. De expositie vindt plaats op het podium in de bovenbouw aula.
Bij de opening zijn de betrokken fotografen uit 5V aanwezig, alsmede de teamleider vwo en CKV-docent.  De gastdocenten van Zoomt In zullen, net als in de afgelopen lessen, digitaal aanwezig zijn.

Na de opening is de expositie door alle medewerkers en leerlingen op hun gezette schooltijden te bezichtigen door en 'anderhalvemeterafstand'-looproute te volgen. 

*Foto gemaakt door Lucas de Koning uit AM5A

 

‹ Terug naar overzicht