Reünie examenklassen 2020 en 2021

Gepubliceerd op: 14 november 2022

Hallo oud-ISW'er, 

Een aantal jaar geleden heb je je diploma behaald op ISW Hoogeland. Helaas was dit midden in de coronapandemie en was het niet mogelijk om jullie middelbareschoolperiode gezamenlijk af te sluiten. Dit is natuurlijk jammer en ook niet zoals het hoort. Daarom hebben wij met een aantal oud-leerlingen een reünie bedacht. We willen op school een leuke middag gaan organiseren en jullie oud-docenten worden ook allemaal uitgenodigd.
Hoe leuk is het om te zien waar je oud-klasgenoten nu mee bezig zijn, hoe het met de docenten gaat, werken ze nog op Hoogeland of zijn ze ook iets nieuws gaan doen. Wij hopen op veel aanmeldingen en een gezellige middag om toch je tijd op Hoogeland goed af te sluiten.

Via het e-mailadres dat bij ons bekend is, wordt de uitnodiging van de reünie verstuurd. Mocht je niets hebben ontvangen, stuur dan een e-mail aan [email protected]. Geef in deze e-mail je naam, bereikbaar e-mailadres en in welk jaar je je diploma hebt behaald aan, dan sturen we de uitnodiging alsnog. De uitnodiging bevat een Forms-formulier. We willen je vragen deze vóór 15 december a.s. in te vullen en terug te sturen.

Groeten, 
de afdelingsleiders en feestcommissie van ISW Hoogeland

‹ Terug naar overzicht